Hotel Cheia Cheia Maneciu

Oferta de cazare la Hotel Cheia din Cheia Maneciu preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Hotel Cheia are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Hotel Cheia 2020

Review

0
Nici un vot inca

Hotel Cheia

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Hotel Cheia din Cheia Maneciu judetul Prahova. Hotel Cheia din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 55 camere ( spatii ) cu un total de 124 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Hotel

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

55 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

124 locuri

Locatia

Cheia Maneciu

Telefon mobil

0244-294.331; 294.332

Fax

0244-294.300

Adresa

- Sat Cheia, Maneciu, judetul Prahova
 

Cazare la Pensiunea Cleo din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea Cleo din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Dora din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea Dora din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Cabana Muntele Rosu din Cheia Maneciu judetul Prahova. Cabana Muntele Rosu din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 61 locuri.

 

Cazare la Camere Floare De Colt din Cheia Maneciu judetul Prahova. Camere Floare De Colt din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea La Rosa din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea La Rosa din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Katy din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea Katy din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Ardeleana din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea Casa Ardeleana din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Hotel Royal din Cheia Maneciu judetul Prahova. Hotel Royal din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Marius & Alex din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea Marius & Alex din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 11 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Carmen din Cheia Maneciu judetul Prahova. Pensiunea Carmen din Cheia Maneciu judetul Prahova dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Cheia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).