Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Sky 2016

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Arion din Constanta judetul Constanta. Hotel Arion din Constanta judetul Constanta dispune de 80 camere ( spatii ) cu un total de 174 locuri.

 

Cazare la Hotel Maryiotis din Constanta judetul Constanta. Hotel Maryiotis din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hotel Pacific din Constanta judetul Constanta. Hotel Pacific din Constanta judetul Constanta dispune de 35 camere ( spatii ) cu un total de 70 locuri.

 

Cazare la Vila Oriana din Constanta judetul Constanta. Vila Oriana din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hostel Casa Olt din Constanta judetul Constanta. Hostel Casa Olt din Constanta judetul Constanta dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Bihor din Constanta judetul Constanta. Camere Casa Bihor din Constanta judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Hotel Caraiman din Constanta judetul Constanta. Hotel Caraiman din Constanta judetul Constanta dispune de 99 camere ( spatii ) cu un total de 198 locuri.

 

Cazare la Vila Gymy din Constanta judetul Constanta. Vila Gymy din Constanta judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Hotel Jolie din Constanta judetul Constanta. Hotel Jolie din Constanta judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

 

Cazare la Hotel Florentina din Constanta judetul Constanta. Hotel Florentina din Constanta judetul Constanta dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 70 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).