Oferta de cazare la Vila Sky Constanta , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Sky 2020

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Hotel Gmg din Constanta judetul Constanta. Hotel Gmg din Constanta judetul Constanta dispune de 45 camere ( spatii ) cu un total de 90 locuri.

 

Cazare la Camere Wax din Constanta judetul Constanta. Camere Wax din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

 

Cazare la Hotel New Derby din Constanta judetul Constanta. Hotel New Derby din Constanta judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Minion din Constanta judetul Constanta. Hotel Minion din Constanta judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.

 

Cazare la Apartament Iris din Constanta judetul Constanta. Apartament Iris din Constanta judetul Constanta dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Tomis din Constanta judetul Constanta. Camere Casa Tomis din Constanta judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Hotel Golden Rose din Constanta judetul Constanta. Hotel Golden Rose din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hotel Megalos din Constanta judetul Constanta. Hotel Megalos din Constanta judetul Constanta dispune de 46 camere ( spatii ) cu un total de 92 locuri.

 

Cazare la Hostel Ioana din Constanta judetul Constanta. Hostel Ioana din Constanta judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Vila Sky Constanta | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2797) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on bool în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.