Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Sky 2020

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Kleyn din Constanta judetul Constanta. Hotel Kleyn din Constanta judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Turist din Constanta judetul Constanta. Hotel Turist din Constanta judetul Constanta dispune de 47 camere ( spatii ) cu un total de 94 locuri.

 

Cazare la Vila Amy din Constanta judetul Constanta. Vila Amy din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hotel Cherica din Constanta judetul Constanta. Hotel Cherica din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Hotel Jolie din Constanta judetul Constanta. Hotel Jolie din Constanta judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

 

Cazare la Hotel Calla Inn din Constanta judetul Constanta. Hotel Calla Inn din Constanta judetul Constanta dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Apartament Iris din Constanta judetul Constanta. Apartament Iris din Constanta judetul Constanta dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Camere Wax din Constanta judetul Constanta. Camere Wax din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

 

Cazare la Camere Le Premier din Constanta judetul Constanta. Camere Le Premier din Constanta judetul Constanta dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).