Motel Pacific Deva

Oferta de cazare la Motel Pacific din Deva preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Motel Pacific are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Motel Pacific 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Motel Pacific

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Motel Pacific din Deva judetul Hunedoara. Motel Pacific din Deva judetul Hunedoara dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Motel

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

24 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

52 locuri

Locatia

Deva

Telefon mobil

0254-210.022

Adresa

Str. Santuhalm, Nr. 69 , Deva, judetul Hunedoara
 

Cazare la Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara. Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

 

Cazare la Vila Onix din Deva judetul Hunedoara. Vila Onix din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Motel Dsh 2008 din Deva judetul Hunedoara. Motel Dsh 2008 din Deva judetul Hunedoara dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Ajari din Deva judetul Hunedoara. Vila Ajari din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Alex din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Alex din Deva judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Hotel Davos din Deva judetul Hunedoara. Hotel Davos din Deva judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Dacia din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Dacia din Deva judetul Hunedoara dispune de 881 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.

 

Cazare la Vila Diana din Deva judetul Hunedoara. Vila Diana din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Motel Pacific si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).