Pensiunea Dacia Deva

Oferta de cazare la Pensiunea Dacia din Deva preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Dacia are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Pensiunea Dacia 2016

Review

0
Nici un vot inca

Pensiunea Dacia

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Dacia din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Dacia din Deva judetul Hunedoara dispune de 881 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

881 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

17 locuri

Locatia

Deva

Telefon mobil

0254-234.818

Adresa

Str. Pietroasa, Nr. 18a , Deva, judetul Hunedoara
 

Cazare la Motel Dsh 2008 din Deva judetul Hunedoara. Motel Dsh 2008 din Deva judetul Hunedoara dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Alex din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Alex din Deva judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Olimpia din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Olimpia din Deva judetul Hunedoara dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.

 

Cazare la Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara. Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Roma din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Roma din Deva judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Vila Ajari din Deva judetul Hunedoara. Vila Ajari din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Vila Diana din Deva judetul Hunedoara. Vila Diana din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.

 

Cazare la Pensiunea President din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea President din Deva judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Floare De Colt din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Floare De Colt din Deva judetul Hunedoara dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Dacia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).