Vila Villa Venus Deva

Oferta de cazare la Vila Villa Venus din Deva preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Villa Venus are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Villa Venus 2016

Review

0
Nici un vot inca

Vila Villa Venus

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 5 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

16 locuri

Locatia

Deva

Telefon mobil

0254-212.243; 260.581

Fax

0254-260.581

Adresa

Str. M. Eminescu, Nr. 16 , Deva, judetul Hunedoara
 

Cazare la Motel Maestro din Deva judetul Hunedoara. Motel Maestro din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hostel Elvetia din Deva judetul Hunedoara. Hostel Elvetia din Deva judetul Hunedoara dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara. Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Hotel Davos din Deva judetul Hunedoara. Hotel Davos din Deva judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Hotel Wien din Deva judetul Hunedoara. Hotel Wien din Deva judetul Hunedoara dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Pensiunea President din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea President din Deva judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Cetate Deva din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Cetate Deva din Deva judetul Hunedoara dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Olimpia din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Olimpia din Deva judetul Hunedoara dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Alex din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Alex din Deva judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Vila Diana din Deva judetul Hunedoara. Vila Diana din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Villa Venus si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).