Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camping Pralyna 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Florian din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Florian din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Ancuta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Ancuta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Vila Coralis din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Coralis din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.

 

Cazare la Hotel Europa din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Europa din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 221 camere ( spatii ) cu un total de 442 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Coral din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Coral din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Alutus Ii din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Pensiunea Alutus Ii din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.

 

Cazare la Vila Angely - Corp A din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Angely - Corp A din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Hotel Smarald din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Smarald din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 60 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Vila Orhidee din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Orhidee din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Vila Ema din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Ema din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).