Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Camping Pralyna 2020

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Alessia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Alessia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 42 camere ( spatii ) cu un total de 85 locuri.

 

Cazare la Bungalow Decebal din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Bungalow Decebal din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.

 

Cazare la Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Doneli din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Doneli din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Camere Carbunaru Mariana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Vila Carmen din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Carmen din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.

 

Cazare la Camere Dusa Georgeta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Dusa Georgeta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Hotel Luxor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Luxor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 37 camere ( spatii ) cu un total de 77 locuri.

 

Cazare la Camere Radu T. Doina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Radu T. Doina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Hotel Acapulco din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Acapulco din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).