Oferta de cazare la Camping Pralyna Eforie Nord , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Camping Pralyna 2020

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Doina 1 din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Doina 1 din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Happy din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Happy din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Vila Roxana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Roxana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 29 camere ( spatii ) cu un total de 58 locuri.

 

Cazare la Hotel Petrolul din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Petrolul din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 158 camere ( spatii ) cu un total de 338 locuri.

 

Cazare la Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Apollo din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Apollo din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 111 camere ( spatii ) cu un total de 222 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Omer din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Omer din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hostel Marea Neagra 1 din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Camere Mihalcea Hilda din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Mihalcea Hilda din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.

 

Cazare la Hotel Doneli din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Doneli din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Camping Pralyna Eforie Nord | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2797) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on bool în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.