Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 Lacu Rosu

Oferta de cazare la Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 din Lacu Rosu preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 2016

Review

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

9 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

16 locuri

Locatia

Lacu Rosu

Adresa

Vila 17 - Hasmasu Mare Lacu Rosu, Gheorgheni, judetul Harghita
 

Cazare la Cabana Miorita din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Cabana Miorita din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 47 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Floare De Colt din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita.

 

Cazare la Hotel Lacu Rosu din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Hotel Lacu Rosu din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 36 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

 

Cazare la Vila Bradul din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Vila Bradul din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Popas Turistic Turist din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita.

 

Cazare la Vila Rustic din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Vila Rustic din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

 

Cazare la Pensiunea 9 Tusnad din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Pensiunea 9 Tusnad din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Hotel Turist din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Hotel Turist din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 44 camere ( spatii ) cu un total de 80 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Gal din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Pensiunea Gal din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Lacul Rosu din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita. Pensiunea Lacul Rosu din Lacu Rosu Gheorgheni judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Hasmasul Mare Nr. 17 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).