Vila Verona Navodari

Oferta de cazare la Vila Verona din Navodari preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Verona are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Verona 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Verona

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Verona din Navodari judetul Constanta. Vila Verona din Navodari judetul Constanta dispune de 48 camere ( spatii ) cu un total de 96 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 4 stele

Numar camere

48 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

96 locuri

Locatia

Navodari

Telefon mobil

0241-898.100

Fax

0241-897.085

Adresa

Bd Mamaia Nord, Nr 42 , Navodari, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Phoenicia Holiday Resort din Navodari judetul Constanta. Hotel Phoenicia Holiday Resort din Navodari judetul Constanta dispune de 36 camere ( spatii ) cu un total de 72 locuri.

 

Cazare la Vila Cristina din Navodari judetul Constanta. Vila Cristina din Navodari judetul Constanta dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Z10 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Z10 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia X2 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia X2 din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Z12 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Z12 din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Blue Wave din Navodari judetul Constanta. Vila Blue Wave din Navodari judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Camping Marina Surf din Navodari judetul Constanta. Camping Marina Surf din Navodari judetul Constanta dispune de 97 camere ( spatii ) cu un total de 288 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Z14 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Z14 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Hotel Delfin din Navodari judetul Constanta. Hotel Delfin din Navodari judetul Constanta dispune de 84 camere ( spatii ) cu un total de 168 locuri.

 

Cazare la Vila Beta din Navodari judetul Constanta. Vila Beta din Navodari judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Verona si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).