Vila Veronica Navodari

Oferta de cazare la Vila Veronica din Navodari preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Veronica are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Veronica 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Veronica

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Veronica din Navodari judetul Constanta. Vila Veronica din Navodari judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

18 locuri

Locatia

Navodari

Telefon mobil

0723-523.048

Adresa

Str C1, Nr 12 , Navodari, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Pacific din Navodari judetul Constanta. Vila Pacific din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Verona din Navodari judetul Constanta. Vila Verona din Navodari judetul Constanta dispune de 48 camere ( spatii ) cu un total de 96 locuri.

 

Cazare la Vila Beta din Navodari judetul Constanta. Vila Beta din Navodari judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Y5 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Y5 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia X4 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia X4 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Camping Sonia din Navodari judetul Constanta. Camping Sonia din Navodari judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.

 

Cazare la Hostel Pamira din Navodari judetul Constanta. Hostel Pamira din Navodari judetul Constanta dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

 

Cazare la Vila Violeta B+c din Navodari judetul Constanta. Vila Violeta B+c din Navodari judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Y12 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Y12 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Z3 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Z3 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Veronica si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).