Vila Violeta B+c Navodari

Oferta de cazare la Vila Violeta B+c din Navodari preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Violeta B+c are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Violeta B+c 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Violeta B+c

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Violeta B+c din Navodari judetul Constanta. Vila Violeta B+c din Navodari judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

17 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

34 locuri

Locatia

Navodari

Telefon mobil

0788-455.078

Adresa

Zona Lac Siutghiol , Navodari, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Mara din Navodari judetul Constanta. Vila Mara din Navodari judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Camping Ena din Navodari judetul Constanta. Camping Ena din Navodari judetul Constanta dispune de 400 camere ( spatii ) cu un total de 1600 locuri.

 

Cazare la Vila Liliana 2 din Navodari judetul Constanta. Vila Liliana 2 din Navodari judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Hotel Phoenicia Holiday Resort - Corb Rubin din Navodari judetul Constanta.

 

Cazare la Pensiunea Alfa din Navodari judetul Constanta. Pensiunea Alfa din Navodari judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Camere Coral din Navodari judetul Constanta. Camere Coral din Navodari judetul Constanta dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.

 

Cazare la Bungalow Hanul Piratilor din Navodari judetul Constanta. Bungalow Hanul Piratilor din Navodari judetul Constanta dispune de 30 camere ( spatii ) cu un total de 72 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia X8 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia X8 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Vila Caraibe din Navodari judetul Constanta. Vila Caraibe din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia X12 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia X12 din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Violeta B+c si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).