Hotel Orizont Slănic

Oferta de cazare la Hotel Orizont din Slănic preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Hotel Orizont are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Hotel Orizont 2020

Review

0
Nici un vot inca

Hotel Orizont

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Hotel Orizont din Slanic judetul Prahova. Hotel Orizont din Slanic judetul Prahova dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 45 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Hotel

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

22 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

45 locuri

Locatia

Slănic

Telefon mobil

0244-240.855

Adresa

Str. Vasile Alecsandri, Nr. 5 , Slanic, judetul Prahova
 

Cazare la Camere Dalia din Slanic judetul Prahova. Camere Dalia din Slanic judetul Prahova dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Hotel Coop din Slanic judetul Prahova. Hotel Coop din Slanic judetul Prahova dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 46 locuri.

 

Cazare la Vila Baia Rosie - Corp A din Slanic judetul Prahova. Vila Baia Rosie - Corp A din Slanic judetul Prahova dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Zori De Zi din Slanic judetul Prahova. Pensiunea Zori De Zi din Slanic judetul Prahova dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Portas din Slanic judetul Prahova. Pensiunea Portas din Slanic judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Hotel Roberto din Slanic judetul Prahova. Hotel Roberto din Slanic judetul Prahova dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Pensiunea La Marele Moft din Slanic judetul Prahova. Pensiunea La Marele Moft din Slanic judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Padurii din Slanic judetul Prahova. Pensiunea Casa Padurii din Slanic judetul Prahova dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Camere Piatra Verde din Slanic judetul Prahova. Camere Piatra Verde din Slanic judetul Prahova dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Vila Baia Rosie - Corp B din Slanic judetul Prahova. Vila Baia Rosie - Corp B din Slanic judetul Prahova dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Orizont si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).