Hotel Ciucas Valenii De Munte

Oferta de cazare la Hotel Ciucas din Valenii De Munte preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Hotel Ciucas are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Hotel Ciucas 2020

Review

0
Nici un vot inca

Hotel Ciucas

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Hotel Ciucas din Valenii De Munte judetul Prahova. Hotel Ciucas din Valenii De Munte judetul Prahova dispune de 44 camere ( spatii ) cu un total de 99 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Hotel

Categorie unitate cazare: 

  • 1 stea

Numar camere

44 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

99 locuri

Locatia

Valenii De Munte

Telefon mobil

0244-280.425

Fax

0244-280.425

Adresa

Str. Nicolae Iorga, Nr. 75 , Valenii De Munte, judetul Prahova
 

Cazare la Hotel Capitol din Valenii De Munte judetul Prahova. Hotel Capitol din Valenii De Munte judetul Prahova dispune de 33 camere ( spatii ) cu un total de 65 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Vera Si Livia din Valenii De Munte judetul Prahova. Pensiunea Vera Si Livia din Valenii De Munte judetul Prahova dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Ciucas si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).