Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).

Eşti aici

Obiective

Cauta obiectiv turistic

Obiective

Muntele Athos

Nota obiectiv (review)

0
Nici un vot inca

Muntele Athos este si el un stat in stat, chiar daca, din punct de vedere administrativ, face parte din Grecia. Athosul are o capitala proprie (Kareia), un guvernator care este numit de Atena, dar respecta deciziile unui consiliu supraveghetor format din calugarii celor mai importante cinci manastiri de pe munte.

Harta Muntele Athos Grecia

Lista celor douăzeci de mănăstiri în ordinea ierarhică stabilită:

like0

Insulele Ionice Grecia

Nota obiectiv (review)

0
Nici un vot inca

Insulele Ionice Grecia sunt situate în Marea Ionică( Marea Adriatica ), în partea de vest a Greciei. si sunt un arhipeleag de insule în Marea Ionică, organizate ca una din cele 13 regiuni ale Greciei. Capitala regiunii este oraşul Corfu.

Ele sunt in mod traditional denumite "Eptanisa" adica cele "Sapte Insule". in greceste : Επτάνησα, Heptanēsa , or Επτάνησος, Heptanēsos , the Heptanese; ), dar pe langa cele 7 insule mai importante sunt alte insule mai mici. 

like1

Ultimele Obiective

Fantanile Magice din Montjuic Barcelona

Nota obiectiv (review)

0
Nici un vot inca

Fantanile Magice din Montjuic Barcelona se gasesc in fata Palau Nacional (palatului National) pe dealul Montjuic din Barcelona.Fantana Magica se gaseste langa Plaça d'Espanya (Piata Spaniei) si  Poble Espanyol .

Fantana a fost construit in 1929 pentru Expozitia Internationala.

Fântâna Magica a fost proiectata de Carles Buigas, care a proiectat fantani luminoase încă din anul 1922.

like0

Sagrada Familia Barcelona

Nota obiectiv (review)

0
Nici un vot inca

Numele oficial al Catedralei Sagrada Familia este Temple Expiatori de la Sagrada Família (în catalană).
Constructia Catedralei a inceput pe 19.03.1882 si continua chiar si azi.

Se doreste ca finalizarea catedralei din Barcelona sa se incheie in anul 2016 cand se sarbatoresc 100 de ani de la moartea lui Antonio Gaudi

like0

Obiective Turistice Barcelona

Nota obiectiv (review)

0
Nici un vot inca

 Barcelona Spania este un oras turistic fiind unul dintre cele mai vizitate orase europene

Orasul Barcelona este capitala regiunii autonome Catalonia din Spania avand o populatie de 1.604 milioane de locuitori. Se intinde pe o suprafata de 100 km/2 si este cel de-al doilea oras ca marime din Spania. Are limba PROPRIE, catalana.

Barcelona este portul cel mai mare al Spaniei, precum şi centru comercial şi industrial principal, datorită locaţiei strategice, la Marea Mediterană şi în apropierea graniţei cu Franţa.

like0

Ruinele și Biserica Brâncovenească Doicesti

imaginea utilizatorului Roxana

Nota obiectiv (review)

0
Nici un vot inca

Pe teritoriul comunei Doicesti sunt amplasate monumente si ansambluri de arhitectura, ce constituie un potential turistic:
1. BISERICA "NASTEREA MAICII DOMNULUI" - 1706;
2. RUINELE CURTII BRANCOVENESTI - 1706.

Constantin Brancoveanu a construit pe proprietatile din Doicesti o casa domneasca in stilul epocii si in mijlocul curtii.

like2

Strand Salina Praid

imaginea utilizatorului oana a

Nota obiectiv (review)

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

La Praid judetul Harghita s-a redeschis unul dintre cele mai mari stranduri cu apa sarata din Romania.

Apa din bazine este una dintre cele mai bogate în sare din ţară având o concentraţie de 220 de miligrame de clorură de sodiu pe litru, avand bune calităti terapeutice.

Noul strand de la Praid se întinde pe o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi si are două bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adâncime, care creşte treptat până la 90 de centimetri şi apoi până la adâncimea maximă de 1,20 metri.

like0
Obiective | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.